« terug naar vorige pagina

Online spreekuur

LET OP: We ontmoeten elkaar online via uw telefoon, iPad of computer. Het is dus niet de bedoeling dat u naar de praktijk komt!


Wat is een online spreekuur?

Via onderstaande link kunt u een afspraak inplannen voor het online spreekuur. U maakt dan een afspraak met uw huisarts of praktijkondersteuner voor een videoconsult. Na het kiezen van een dag en tijd en het invullen van uw naam en e-mailadres ontvangt u een bevestigingsmail. In deze mail staat een link naar de online omgeving waarin wij elkaar kunnen ontmoeten op het moment dat is afgesproken. U kunt met uw telefoon of computer vanuit uw eigen omgeving deelnemen en hoeft hiervoor geen app of speciale software te downloaden om hieraan deel te nemen, u heeft hiervoor alleen een microfoon en camera nodig op uw apparaat.

Waarvoor is dit online spreekuur bedoeld?

Dit spreekuur is bedoeld voor eenvoudige, korte vragen of klachten, die in ongeveer 5 minuten besproken en bekeken kunnen worden. Per consult kunt u één vraag of klacht bespreken. Wij verzoeken u hiermee rekening te houden. Als blijkt dat een klacht meer tijd nodig heeft, wordt u gevraagd een nieuwe afspraak voor het fysieke spreekuur te maken.

Belangrijk om te vermelden:

WeSeeDo voldoet aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Uw e-mail gegevens worden te allen tijde beschermd en vertrouwelijk behandeld door WeSeeDo en alleen eenmalig gebruikt voor het WeSeeDo gesprek. Wij verstrekken geen gegevens aan derde partijen. Daarnaast wordt gespreksdata niet opgeslagen en draait WeSeeDo volledig op Nederlandse servers.


AFSPRAAK MAKEN VOOR ONLINE SPREEKUUR